2009. április 11., szombat

Szalonnasütés

Tegnap, vagyis pénteken megtartottuk a 2009-es évadnyitó szalonnasütést a Majális-parkban, 11 fő részvételével. Igen, sokan voltunk, természetesen nőuralommal, 7:4 arányban. Dél után kezdtünk, csináltak tüzet, volt kaja és inni is, szörp meg cherry és még más is. Volt szalonna, meg kolbász, aminek Kicsisapi és Veréb örült a legjobban, és még virsli is volt.
Mivel húsvét van (pontosabban lesz, de ez őket nem érdekli), mi 7-en lányok (most is heten, mint a gonoszok :D) megkaptuk az ünnepi vízadagunkat. Ami azt illeti, a nap folyamán néha az eső is segített a fiúknak, de akkor legalább ők is kaptak. Meg egyébként is, visszakapták rendesen.
Volt játék is: 3 teniszlabda, tollas, Scotland Yard, franciakártya és dominó. A labdákkal játszottunk egyszerűen csak dobálósat, aztán az egyik fára akasztott műanyag palackot kellett eltalálni. És ezután minden megváltozott. Hirtelen az lett a cél, h. mindenki elvegye a labdát attól, akinél éppen van. Ezt pedig mindenáron. Egymást tépve, húzva, a sárban fekve, mindenhogy. Amikor pedig elgurult a labda, akkor egyesek utána vetették magukat, épp úgy ahogy a kutyák futnak utána. Csak mi nem szájban hoztuk vissza. :D
A Scotland Yardról annyit kell tudni, hogy Pickpocket sokszor megkérdezte, hogy ki akar játszani, erre Mica minden alkalommal mondta, hogy szerinte is kéne játszani, de aztán Pakaa rögtön ellenkérdést vetett fel: "Ki nem akar játszani?" - és erre a többség "ééén"-nel válaszolt. Tehát ez az ötlet megbukott.
Franciakártyával mit is lehet játszani? Speed! Amit ugye mindig én nyerek. :D Bár nem játszottunk sokat. A nap végén még néhányan römiztek is vele.
A fél 8-as busszal bejöttünk a városba, közben leszálltak néhányan. Eszti, Vic és én elmentünk a Búza térre, de mivel a buszra várni kellett még 20 percet, elmentünk a Mekibe, ahol Vic jól bevásárolt. :) Aztán Eszti felszállt a buszra, utána Vic is és végül én is hazamentem.

Ma pedig szombat van. Végre szombat van!

Nincsenek megjegyzések: