2010. április 23., péntek

Ígytelneknapjaim

Na csak hogy mi is történt velem mostanában. Először is túl vagyok a fizkémzh-n. Ezen a lelki megnyugváson már többé-kevésbé túl tettem magam, de eléggé nyomasztó, hogy állítólag 3 hetet kell várni az eredményre. A mai nagy feladat a holnapi határidejű minőségbiztosítás-beadandó megírása volt. Kb. 10 órát vett igénybe, eléggé lefárasztott, és a Nap-féle beöltözős sztárparty is kimaradt, de legalább kész van. Ami nem fun, hogy nem tudom kinyomtatni, de erre való a kedves és segítőkész férfiember.
Holnap végre vége ennek a hétnek, és megyek haza, ami akár nagynagy öröm is lehetne, csak épp az Anyukámat nem fogom látni. Vagyis lehet, hogy pénteken pár órát, meg szombaton pár órát, de se péntek este, se szombat délután-este, se egész vasárnap. Na jó, este 9-körül lehet hogy hazaér majd. Ami viszont mégiscsak jó abban, hogy hazamegyek, az az, hogy egyrészt mehetek a fülesemért, másrészt pénteken chili búcsúkoncert lesz, amiből leginkább a koncert részének örülök, a búcsúnak nem annyira. Bár ki tudja, lehet hogy nem repkednek a madarak még akkor sem...
Szombaton Hercegnél lesz a Nagy Hallgatózás - ebből lehetne fészbúkíventet csinálni -, ahol végre lehet találkozni megint az emberekkel. Vasárnap pedig mehetek újra szavazni. Tényleg, akkor is fogom látni az Anyukámat! Nahát, erre eddig nem is gondoltam. Hétfőn pedig, mikor visszajövünk végrevalahára összegyűlik kb. 6 ember, és énekelni fog. Vagy legalábbis örül egymásnak.

Nincsenek megjegyzések: