2011. július 2., szombat

Egy nő legyen csinos

Lassan a "személyes" blogomból divatlap lesz, de elég érdekes összeállításokat lehet látni manapság, amit nem hagyhatok szó nélkül.
A nők többsége a terhesség során felszed pár kilót (a gyerek súlyán felül). Ezzel még nincs is baj, olyankor az ember általában kívánós, meg hát nem is szabad éhezni, az mindenkinek rossz. Jó esetben a pluszsúly nem több 3-5 kilónál, amit könnyű ledolgozni. Mégis vannak olyanok , akik 10-20 kilót is felszednek, amitől utána már nagyon nehéz megszabadulni, az illető nem tud, aztán a gyerek körüli sok elfoglaltság miatt már nem is akar (foglalkozni magával).
Az ember nem szép, ha kövér, de akkor is ki lehet belőle hozni a szépet: amikor egy idegen nem azt látja, hogy "jéézusom de kövér az a nő", hanem hogy "nézd már, milyen jó blúza van". Arra akarok kilyukadni, hogy attól, hogy valakinek gyereke van, még nem kell magát elhanyagolnia. Egy nő legyen csinos, bármikor, bármiért. Nyilván otthon családi környezetben azt vesz fel amit akar, de ha ki megy az utcára, adni kell magára.
Ez egyébként onnan jutott eszembe, hogy láttam ma egy nőt két gyerekkel, az egyik még babakocsis volt. A nőn volt egy egyszerű rózsaszín pamutfelső, egy lila szinténpamut, bolyhosodó melegítőnadrág, és mikor lehajolt a gyerekhez, kilátszott a narancssárga bugyija. Lehet, hogy ez az összeállítás rendkívül praktikus, de hogy egy fiatal anyukához nem illik, az biztos.

2 megjegyzés:

Tomi írta...

mi az, hogy az ember nem szép, ha kövér?
csúnya a sovány

borii írta...

Te láttad már a barátnődet? :P