2011. augusztus 8., hétfő

España - 3. nap - Tossa

Vasárnap szabadnap volt. Reggeli után elindultunk a gyalogúton Tossa de Marba. Volt egy elágazás, ahonnan 3 felé lehetett menni, harmadik próbálkozásra meg is találtuk a helyes utat. Én mondtam, hogy arra kéne menni (tábla jelezte), de Hercegnek a másik irányba volt ismerős. Aztán kiderült, hogy az a szakasz később van. Útközben felmentünk egy kilátóba, ahonnan rá lehetett látni a városra, igazán szép látvány volt.
Tossában szétnéztünk, bementünk néhány boltba, találkoztunk egy magyar eladólánnyal, sétálgattunk az utcákon, nem volt benne sok váratlan fordulat. Vettünk péksütit, ami finom volt, aztán Herceg ebédre megevett egy fél csirkét sültkrumplival és salátával, én meg jól belekontárkodtam. Ő akarta! Később bementünk egy boltba, ahol feltankoltunk Turrónokkal.
Egyébként elég össze-vissza idő volt: mikor reggel elindultunk, kellemesen meleg-szellős időnek ígérkezett. Koradélután már visszaindultunk volna, de nagyon erősen tűzött a nap ezért inkább nem indultunk el, aztán egyszer megijesztettek a felhők, hogy mindjárt esni fog, de nemsokkal később már megint vakított a fény.

Nincsenek megjegyzések: