2013. június 23., vasárnap

Hétvégi

Egy hétvége, 2 beadandó! Húúderemélem hogy minden jó lesz.
*
Miskolc felé a vonatról láttam pacvakat, és úgy sajnáltam őket, ott legelésztek a tűző napon, mindenféle árnyék és víz nélkül. Nem hiszem, hogy azokból a félig kiszáradt fűszálakból olyan sok folyadékhoz jutottak...
*
Szombaton voltunk tanbányában, ami nagyon jó volt, de ehhez azért kellett a jó hangulatú többi közönség is. Érdekes volt, jártam én már bányában máskor is, vaahonnan még egy békára is emlékszem, de különösebb emlékeim nincsenek róluk. Ahonnan van emlékem, az egy lengyel és egy edélyi sóbánya, és azok egyáltalán nem hasonlítanak a szénbányákra.
*
Szombat este még elmentünk Anyával sétálni, benéztünk a városba. Így az OpFeszt végén még viszonylag sokan voltak arra, árusok is voltak még, néhol zene is szólt. Szörnyű, hogy mennyire nehezen viselem az opera műfaját. De az operettre is igencsak rá kell hangolódnom. Mindenesetre ez nem tartott soká, hazasétáltunk az avasi temető mentén.
*
Vasárnap voltam Hercegnél, ahol jöttek-mentek az emberek. Reggeltől mostanáig vacakoltam egy beadandómmal, amivel tulajdonképpen semmi baj nem volt, csak 2 ezer helyett 80 ezer időlépésig kellett ahhoz futtatnom, hogy a teljes választ megkapjam. Remélem jó lesz.
*
Holnap reggel 8-ra megyek dolgozni, és
- összedobok egy puffert, mondjuk fél 9-ig.
- kiveszem a mintát, mérek, számolok, kimérek, bezsákolom, mire elkezd dializálódni, mondjuk 10 óra.
- 3 órán keresztül dializálódik.
- másik puffert készítek, kizsákolom, elosztom, bezsákolom, hozzáadom a titkos összetevőt és még 3 óra dialízis.
- 4 körül elkezdek OD és fluoreszcenciát mérni a pufferekből
- leghamarabb du. 5-re jutok el oda, hogy lehet mérni a fehérjéket is, így aztán mire végzek, kb. fél 7 lesz.
-utána írhatom a harmadik beadandót, mondjuk lesz 4 óra "szünetem", hátha azalatt lesz időm haladni vele.

Nincsenek megjegyzések: