2014. szeptember 14., vasárnap

Helyszín is pipa

Végre megtaláltuk az lagzink helyszínét!!! Nagy teher esett le most a vállunkról. Addig vaciláltunk 2 helyszín között, hogy végül egy harmadik helyet választottunk. Nem túl magas, nem túl kicsi, jó helyen van benne minden, az épület is tökéletes helyen van. Uuu csak legyen már esküvő!

Voltunk ruhapróbán is, Veréb és az Anyukám kísért el. Nem gondoltam volna, hogy ezek a ruhák jók rám, de mind amit kiválasztottam, jó volt. 3 olyan ruha volt, amiben tetszett valami, az elsőnek a díszítése, a másodiknak a felső része, az anyag és a szoknya esése, a harmadiknak pedig az anyagmintája és a fazonja. Ezeket kéne valahogy összekombinálni, úgyhogy még megyek tovább, de ez most nagyon pozitív élmény volt. Anya azt mondta, szerinte nagyon szép menyasszony leszek, és én már úgy várom, hogy tényleg így legyen!

A következő állomás a ceremónia-,ester kiválasztása. Nekem már megvan a befutó emberem, de Herceg szeretne még egy embert meginterjúvolni, csak olyan sűrű a programunk, hogy nem tudok biztos időpontot mondani neki.

Jaj de jó már nekünk.

Nincsenek megjegyzések: