2009. július 7., kedd

Így fog telni a nyár

Nos akkor itt a lista, hogy mit is kéne csinálnom.
  1. El kell kezdenem németet tanulni. Erre a legmegfelelőbb nap a mai. Meg kell néznem, miféle anyagaim vannak, miket szerezhetek neten és mi az amit nem ártana rendesen átnézni. A tanfolyam ugyan csak aug. 13-án kezdődik (világosi fegyverletétel évfordulóján - jaj a töriérettségi), de addig mindjárt megszámolom hány napom van.
    Na. Van ez a hét, a jövőhét csütörtökig (9 nap). Utána kiesik 17-25 Zsóry, majd 26-max.30. Tisza-tó. Marad júl. 31-aug. 12-ig 13 nap. Kb. 22 napom van. Ebből jó esetban is csak olyan 18-20 marad. Jólesz.
  2. Be akarom fejezni a Galaxis Útikalauz 2. részét és elolvasni a többi 3-at, és a Csak a zenét, és még sokmást ami úgyis fel van sorolva valahol jobb szélen.
  3. Albérletet kell találnom. Illetve meg kéne tudnom pontosan, hogy milyen körülményekhez kéne lakást keresni. Nehéz ügy lesz ez. Meg kéne várni a júl. 23-át, vagynem. Talán inkább mégsem. De beszélnem kéne Lakótárssal hogy mi van, mert nem lesz sok időm lakásokat nézeketni. Ajjajj. Júl. 31-aug. 12 között fel kell menni Pestre szétnézni a lakások között. De lehet, hogy aug. 20-23 lesz erre a megfelelő. De akkor már dönteni is kell. (Még kevesebb nap marad a németre). Valamikor pedig fel is kell költözni, ezt pedig vagy aug. 20-23 vagy júl. 31-aug. 6 között kell megoldani.
Mivel van sok olvasnivalóm, meg sok film amit meg kéne nézni, és arra a döntésre jutottam, hogy ez a nyár márpedig rövid. Pedig a nyarak mindig viszonylag lassan teltek, mostmeg attól félek, hogy nem lesz időm sokmindenre. "De nembaj, majd (jövő) nyáron."

Nincsenek megjegyzések: