Azért nem ment ez olyan simán, kénytelen voltam szülői segítséget igénybe venni, mivel soha nem csináltam még olyat, hogy a tojásnak a sárgáját és fehérjét külön kéne választani, így hát elsőre nem is sikerült. Meg annyit kellett kavargatnom a sárgáját a cukorral, hogy mire a fehérje felveréséhez értem, már elfáradt a karom. A sütés amúgy majdnem jó fogyókúrás, vagy legalábbis edzési módszer, csak "kár", hogy a végén olyan hízlaló nyammancs lesz a vége.
2 megjegyzés:
Bár ritkán tévedek ide, és még ritkábban kommentelek, most meg kell hogy osszam veled, hogy én meg vadast készítettem, életemben először, és sikerült!
A tojás fehérje és sárgája kettéválasztásáról pedig bármelyik gyakorlott testépítő ismerősödet megkérdezhetted volna, aki kizárólag fehérjéből süti a reggelit.
Még milyen jó, hogy csak úgy hemzsegnek körülöttem a testépítők. :D
Megjegyzés küldése