2010. július 4., vasárnap

Párnapja

Ezt most csak azért, hogy ne legyen olyan feltűnő az előző bejegyzés, úgyhogy gyorsan leírok néhány dolgot, ami történt, ámbár nincs túl sok jelentősége. Ellenben jók voltak.
Pár napja voltunk benn a Hermanban Herceggel és Tamással. Talákoztunk Dudás tanárúrral és Madarásszal, beszélgettünk velük elég sokat. Nagyon örültek nekünk, Dudás tanárúr még meg is dícsért Herceget és engem, hogy szépek vagyunk együtt. Remélem, mások is így gondolják. :)
Volt 2 összröff Vargábornál. Nem tudok most erről sok mindent mondani. De talán annyit, hogy megnéztük a Kígyóhal c. filmet, tegnap este pedig a DOA (Élve vagy halva) c. remekművet. Bár nincs rá igényem, úgy tűnik, a kuttúra mégis megközelít. Ne nézzétek meg.
Ami viszont a filmnézést illeti, tovább néztük a Death Note-t, ami még mindig jó. Azt nézzétek meg.
Úgy alakult, hogy ezt a hétvégét péntek délutántól hétfőhajnalig itt töltöm Hercegnél. Még pénteken ebédre főztem penne rigatet, aztán tegnap már paradicsomos-mozzarellás hús volt brokkolival (ami valahogy nagyon finom volt, nem is tudtam, hogy ilyen ügyesen is meg lehet csinálni a brokkolit), ma pedig valami juhtúró és szarvashús lesz a dologban. Ommnyommnyomm.

Nincsenek megjegyzések: