2012. november 14., szerda

Gyanús

Van az egyetemen egy srác, több közös órám van vele, fizikus gólyának álcázza magát. Lehet, hogy tényleg az, mindenesetre gyanús. Nagyon agresszív kinézete van. Télen-nyáron napszemüveget visel (ami miért ne jelenthetné, hogy a közelmúltban szemműtete volt). Gyakran hajtja fel a pulcsija kapucniját, miközben a sapkája mindig rajta van, ami elég ijesztő külsőt kölcsönöz neki (lehet hogy csak fázik, vagy félti a kevés hajhagymáját, ami még maradt). Vékony alkatú, nagyon fehér bőre van és némi borostája. Őszintén szólva nem is tudnám megmondani ez alapján, hogy hány éves. Ha tényleg fizikus gólya, akkor mondjuk 19, amit el tudok képzelni róla, de ha kiderülne, hogy 30 is van már, hát azon sem lepődnék meg. A szünetekben általában kimegy cigizni.
Tulajdonképpen félek tőle. Pont úgy néz ki, mint aki nem azért jár egyetemre, hogy tanuljon (bár meggyőződésem hogy az egyetemisták 60-70%-a nem tanulni jár az egyetemre), hanem hogy megfigyeljen, hogy terve minden részletét kidolgozza, majd egy szép napon fegyvert ránt és lesorozatgyilkol egy egész fizikus évfolyamot, vagy bárkit, aki szembe jön. 
Ma vektor ea vége előtt egy kicsivel, dgy egyszer csak összeráncolta a szemöldökét, és valakitől megkérdezte: "Te mit csinálsz ott hátul?" A teremben ülő ~150 ember egyszerre odanézett - én is - és láss csodát, ez a fura figura ott állt a leghátsó sorban, és rendezkedett, kicsit meglepődött a kérdésen, halkan elnézést kért, dgy folytatta az órát, ő pedig valószínűleg elhelyezkedett.
Ezek után ezzel a sráccal volt kalk. gyakom, és nagyon féltem bemenni a terembe. Lelki szemem előtt már lejátszódott minden, hogy képes bárkit lelőni kérdés nélkül, de inkább abbahagytam a hülye vízióimat, és megpróbáltam meggyőzni magam arról, hogy nem lesz semmi baj. És nem is volt. Még. 

Nincsenek megjegyzések: