2011. április 25., hétfő

Világító doboz

Amikor itthon töltök néhány napot, hajlamos vagyok rászabadulni a tévére. Ilyenkor mindig rájövök, hogy mostnában milyen igényes műsorokkal szórakoztatják a közönséget.
A Cool péládul retropartyt tart: először Baywatch, utána KnightRider, és ezt még megfejelik egy rész Paula és Paulinával. Ez önmagában még nem érdekelne, de mivel ezeket pont pénteken sikerült megtalálnom, most megvesz a kíváncsiság, hogy mi lesz a PaulaésPaulina következő részében. Az RTL-en délelőttönként ismétlik a Te vagy az életem című sororozatot, amiben Natalia Oreiro és Facundo Arana van, hát hogy a viharba ne nézném, hiába láttam már, ha régen ugyanőket a Vadangyalban is végignéztem kétszer. Nyilván csak én botlok bele a Minimaxon a dínós rajfilm kakis részébe, a szombat délelőtti rajzfilmek közül meg persze nem maradhat ki a SpongyaBob és a JimmyNeutron sem.

Tévé ide vagy oda, de sem a valóságsókat, sem az éneklésre idomított celebeket, sem a köztársasági elnök alkotmányaláírását nem vagyok hajlandó megnézni. Bárki bármit is mond arról, hogy milyen jó film, a CsillagokHáborúját pedig konkréten nem csak hogy nem akarom, de nem is bírom megnézni, akárhányszor is adják le. Így persze azt sem tudom, hogy ki kicsoda és ki kinek az oldalán áll, de hát olyan idióta figurák vannak benne, hogy 5 percet is nehezemre esik megnézni, ráadásul a legkevésbé sem érdekel.

Ez a mostani tévézés igazából nem nekem való, mert a legtöbb adón vagy szennyműsorokat adnak, vagy politizálnak, és nekem egyikre sincs igényem. Nem több ez, csak világító doboz.

Nincsenek megjegyzések: