2014. február 4., kedd

Ügyintézéses

Voltam a TO-n, ahol leadtam a tárgyelfogadási kérelmes papírkámat. Ebben a félévben volt egy szabválként felvett tárgyam, amit szeretném ha a kötválba számítanának be. Ez azért lenne jó, mert akkor
- a tavaszi félévben letudom az összes kötvál tárgyat és már csak kötelezők maradnak
- nem kell kifizetnem 2 kreditet amit egyrészt véletlenül vettem fel, mert elszámoltam a dolgokat, másrészt milyen jó hogy felvettem, mert tök sokat okosodtam tőle.

Ma elindult a szakdolgozat bejelentési folyamat is, hamarosan regisztrálva lesz a témám, akkor röviden leírom ide is, hogy mire kell számítani.

Amúgy az Anyukám felhívott ma kora délután, hogy a postaládába be volt dobva egy postai értesítő cetli, hogy valami csudahivatalos okiratom érkezett. Anya nem tudta elolvasni a cetlin a feladót, és kérdezte, várok-e valamit. Nem vártam én semmit, de felhatalmaztam az átvételére és kibontására. Aztán este megint felhívott, hogy volt a postán, átvette, és az Oktatási HIvatal írt a rezsicsökkentés nevében, hogy állami össztöndíjas hallgató lévén, az állam 400.000 forinttal szponzorálta a tanulmányaimat. Köszi, Viktor, köszi, Rózsi!

Nincsenek megjegyzések: