2009. május 22., péntek

Adósságrendezés

Hosszú napok némasága után muszáj ide is írnom valamit.
Ez nem egy jó nap. Bár történtek jó dolgok, mégis egész nap nyűgösség meg semmi van. Mikor lefeküdtem pihenni, gondolkoztam, és mérlegeltem.

Arra jutottam, hogy van néhány adósságom. Többek között annyira régen írtam már, hogy még a biosz érettségiről való beszámoló is kimaradt. Ez pedig azért nem jó, mert minél később írom le, annál kevesebb emlék marad meg belőle. A bioszról jut eszembe! Befejeztem, végre befejeztem a szóbelire készítendő projektet. A magas vérnyomásról írtam. Összeszedtem hozzá több mint 60 oldalnyi anyagot, amit ügyesen leredukáltam 30-ra. Így kell ezt.
Aztán mostanában igencsak sok jó dolog történik velem, kezdve ott, hogy ez a hét a valódi nyáriszünet előtti nyár egy darabja. És szeretem. Nem csak ezt.

Történt még nemrégiben (tegnap), hogy letöltöttem a mozilla firefoxot, merthogy én ie-t használtam előtte. Nem volt azzal semmi bajom, de vmiért a felvi.hu úgy döntött, az neki nem tetszik. Aztán most, hogy hosszú idő után végre megint írni a másik blogomba, hát nem engedte a dolgot. Bezzeg explorerrel műkszik. Így ezt a bejegyzést sem ússzátok meg.

Az elmúlt időszak programjai (csak felsorolásképpen): egy kiadós pizzázással megünnepeltük Tücs 18. szülinapját. Kapott kispárnát. :) Voltunk egyszer teázni. Sütöttünk szalonnát sokan, volt közben boszorkányégetés (egy papírcsaj táncolt a tűz fölött :D), és gitározós éneklős rész is. Volt több filmnézés: itthon, ott, és Tücsnél csajosbulin. :) A mostani hét kedves hétfővel kezdődött: volt domboldalazás, sok zenével. :) És most az van, hogy holnap túra lesz. Várom már, azt hiszem. Jólesz. Valaki meg tanul közben... de hát azt is kell ugye. mú.
Legyennyár

Nincsenek megjegyzések: