2009. május 3., vasárnap

Ballagás

Így 3 nappal a ballagás után talán ideje leírni, milyen volt: jó.
Nem nagyon vártam ám én ezt, nem azért, mert "jaj de fáj, hogy elmegyünk", mert akkor még nem jelentett semmit. A ballagás után viszont azt kell mondanom, igenis jó volt, és örülök hogy volt.
Mindenki szépen fel volt öltözve, minden lánynak fodrászati remekmű volt a haja, a fiúkon öltöny volt és nyakkendő. Máris megérte.
A tényleges ballagási műsor előtt elbúcsúztatott minket a 11/4 osztály (of.: Rucsi) 3 fős delegációja. Volt 2 zene, szöveg és idézetek. Mindenesetre a termünket szépen feldíszítették. Köszönjük.
A ballagás ugyebár harangozással kezdődik. Ezzel a feladattal valaki meg volt bízva, de mikor elindították, megkondult a harang. De ki harangozik?? Kiderült, hogy Dezsőfi tanárúr önkényesen elkezdett harangozni. :D Mindenesetre így is jó volt. :D
A ballagási menetben elől ment a két zászló, 2-2 végzőssel és 11.-essel kísérve. Az egyik zászlóátadó Hicham volt, az egyik zászlóátvevő pedig Mica. Hihi. Ez vicces. Mögöttük ballagott a mostani Igazgatónő, nemtudomki és Gergő kíséretében; utána az előző Igazgatónő, aztán Dudás tanárúr Emőkével (/3) és velem, végül Madarász tanárúr, Vanda (/2) és nemtudomki mellett. Eztután jöttek az osztályok. Ami meglepő volt, hogy minden osztály fehér virággal ballagott. Volt kála, kála szerencsebambusszal, fehér rózsa, és nem tudom mi még. Remélem, azért lehetett látni, hogy ki melyik osztályhoz tartozik. Tartozott.
Az összes 5 osztály felállt a dobogóra, és a műsor legelején 10 percig kirakatbábut kellett játszani. Vitrinfíling. Ójee. Ezután volt maga a műsor, nem sokra emlékszem belőle. A lényeg, hogy nem ájultam el! Ez igazán remek. Pláne, hogy nem is éreztem szükségét. Ez mégjobb. Azon is meglepődtem egyébként, hogy nem volt nagy sírás-rívás zokogás és bömbölés. :D Talán egyedül K. Nóri szipogott mellettem. :) Aranyos. Na meg Mazúr játszotta el, hogy sír. Ja igen, és volt nevetés is, ill. kuncogás, mert ugye nagyon hangosan nem nevethettünk a színpadon, akármennyi hülyeséget hordott össze Hubi meg Krisztián ott mögöttem. A kedvencem: -"Viszket a seggem!" -"Mi???" -"Viszket a seggem!" XD Igazgatónő beszédében elhangzott, hogy az "utolsó osztályfőnöki órán..." -- nekünk olyan nem volt -- "...az osztályfőnökötök biztos felidézte az első alkalmat, mikor találkoztatok..." -- nem. Na de van ilyen.

Nos, így alakult a mi ballagásunk. Életünk utolsó ballagása (csak el ne szóljam magam).

Nincsenek megjegyzések: