2010. május 18., kedd

Jegytelen

Alig mertem elindulni az egyetemre, mert egész nap olyam erősen fújt a szél.
Múlthéten kedden írtunk egy jegymegajáló zh-t ebből a tárgyból, de ennek a jegyét ezidáig nem közölték velünk. Azért ma elmentünk 5-re, hogy mondják meg a jegyet, meg beírassuk, és akinek nem tetszik, az feleljen. Kb. 14-15-en jelentkeztünk erre az alkalomra. Kb. 7-8-an voltunk ott. Fél 7-kor azzal jöttünk haza, hogy a tanár nem jött el. Persze időközben voltak emberek, akik megpróbáltak érdeklődni a tanár után. Az egyik srác majdnem sikerrel is járt. Talált egy másik tanárt, aki azt mondta, ő ismeri, megnézi a telszámát és felhívja. Kiderült, hogy a pasi telszáma nincs meg, de a feleségét fel tuják hívni. A felesége nem tudta megmondani, hogy mi van vele, de mivel a pasinak nincsen mobilja, nem fogjuk tudni elérni. Hát eddig jutott az ügy, hátha jövöhéten több szerencsével jártunk.
Ami viszont jó volt a mai napban, hogy nagyon ügyesen haladtam a fizkémmel. Ma még egy kicsit állattan, holnap pedig ugyanez a combo. És most egészen jó kedvem van, pedig nagyon hiányzik Herceg.
Hallottam, hogy Miskolcon már a buszmenetrend sem érvényes, és a környező településekre terelik őket embereket menteni, úgyhogy szerintem csütörtökön, _ha_ hazaérek a vonattal, taxival kell majd hazamennem. Bár talán a 35-ös felmegy a hegyre, ott nincs árvíz...

Nincsenek megjegyzések: